Weekend weg Wildlands - Camping Het Heerenhof - Drenthe

Weekend weg Wildlands

Een weekendje weg en het leuke Dierenpark Wildlands in Emmen bezoeken? Onze camping in Nieuw-Dordrecht is hiervoor de ideale uitvalsbasis. In 10 minuten bent u al bij dit prachtige Dieren- en Avonturenpark.

Wij bieden diverse accomodaties die uitermate geschikt zijn voor een weekendje weg. Zo kunt u een plek reserveren op onze camping, in een vakantiehuisje of in een échte pipowagen.

Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over onze accomodaties.

>> Reserveer hier uw accomodatie

Waarom Wildlands?

Wildlands is een enorm groot dierenpark in Emmen. Voor elk is er wat wils. Zo kunt u op safari in een echte bus, de olifanten bezoeken in de jungle of op expeditie gaan. Onlangs heeft Wildlands twee awards gewonnen. Eentje voor de meest kindvriendelijkste zoo en een voor Het leukste Avontuur. De entreeprijzen zijn onlangs verlaagd. Een park dat u ooit gezien moet hebben en een ideale bestemming voor een weekendje weg!

wildlands logo
weekend weg Wildlands

Onze accomodaties

Camping

De camping is weer open met Pasen 2019. We hebben 25 ruime plaatsen met uitstekende voorzieningen. Onze camping is geschikt voor ouderen en gezinnen met kinderen.

Huisjes

De twee heerlijke huisjes zijn geheel nieuw gebouwd. Elk huisje heeft twee slaapkamers (moderne bedstee), elk met een dubbel bed. Daarnaast een badkamer en een fijn terras.

Pipowagen

Wij hebben een leuke en gezellige pipowagen te huur. De pipowagen is geschikt voor maximaal 4 personen. Wij verhuren de wagen voor minimaal 2 nachten.

Hello Festival

Met Pinksteren is ook het jaarlijks terugkerende Hello Festival, voorheen Retropop.
Er zijn diverse podia met verschillende artiesten.
Het festival wordt gehouden aan de Rietplas in Emmen.
Onze camping ligt vlakbij het festival terrein.
Reserveer vroegtijdig een plaats op onze camping, of de pipowagen of een huisje voor een geslaagd weekend weg.
Meer informatie: www.hellofestival.nl

Over Het Heerenhof

Een leuke gezellige en rustige camping in Nieuw-Dordrecht/ Gemeente Emmen, Drenthe. We hebben diverse accomodaties. Er is genoeg te doen in de omgeving zoals Emmen en Klazienaveen. In Emmen zijn de wekelijkse vlindermarkten. Uitstapjes naar het Veenpark, Bargerveen en Duitsland zijn een aanrader. >> Lees meer.

Adres

Herenstreek 130
7885 AV Nieuw-Dordrecht
Tel: 0591-764042
E-mail: info@hetheerenhof.nl 

>> Algemene Voorwaarden
>> Huisregels
>> Privacy Verklaring
>> Weekend Wildlands

Search