Faciliteiten - Camping Het Heerenhof - Drenthe

Faciliteiten

Countrytrip en vervoerservice

Wij beschikken over een luxe comfortabele personenbus. Komt u met openbaar vervoer, dan kunnen wij u halen en brengen van en naar het NS station In Emmen. Komt u met de camper, de caravan, wandelend of op de fiets, dan vervoeren wij u graag naar een van de bezienswaardigheden/attracties in de omgeving zoals Wildlands in Emmen. Of wij brengen U naar één van de leuke restaurants in de omgeving. Loopt u het Noaberpad of een andere route, dan brengen wij u graag naar uw vertrekpunt.

Bij voldoende belangstelling organiseren wij regelmatig een Countrytrip. Wij gidsen u dan via een mooie route langs de vele bezienswaardigheden in de omgeving en vertellen u intussen de geschiedenis van het ontstaan en de ontwikkeling van ons gebied.

Ontbijtservice

Ontbijtservice is in overleg mogelijk. Het uitgebreide ontbijt wordt u in een mooie mand in de accommodatie gebracht. De prijs is € 10.00 per persoon. Het ontbijt is op aanvraag en is niet te reserveren via de website.

Fietsenstalling

Wij beschikken over een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten.

Fietsenverhuur

Voor het huren van een gewone fiets, een elektrische fiets en/of een kinderfiets kunt u terecht bij Fietshuis Koen: https://www.fietshuiskoen.nl/fietsverhuur/ Email: info@fietshuiskoen.nl Tel. 0591 212155. Brengen en halen is in overleg mogelijk.

Dichtstbijzijnde eetgelegenheden

De dichtstbijzijnde cafetaria en restaurants zijn:
Cafetaria ‘t KRUUSPUNT, op een paar honderd meter bij de rotonde tegenover de COOP

Op 3 tot 4 km:
Eetcafé HOLT’N KLAOS, Bargercompascuum, www.eetcafeholtnklaos.com
Steakhouse GOOD FELLAS, Barger-Oosterveld, www.steakhousegoodfellas.nl
Restaurant DE SERRE, Barger-Oosterveld www.restaurant-deserre.nl
Diner café DE WITTE OLIFANT, Klazienaveen, www.dewitte-olifant.nl
Vervoerservice naar deze restaurants bedraagt € 10,00 per rit.

Over Het Heerenhof

Een leuke gezellige en rustige camping in Nieuw-Dordrecht/ Gemeente Emmen, Drenthe. We hebben diverse accomodaties. Er is genoeg te doen in de omgeving zoals Emmen en Klazienaveen. In Emmen zijn de wekelijkse vlindermarkten. Uitstapjes naar het Veenpark, Bargerveen en Duitsland zijn een aanrader. >> Lees meer.

Adres

Herenstreek 130
7885 AV Nieuw-Dordrecht
Tel: 0591-764042
E-mail: info@hetheerenhof.nl 

>> Algemene Voorwaarden
>> Huisregels
>> Privacy Verklaring
>> Weekend Wildlands

Search