Groepsaccommodatie voor familie- en vriendenuitjes

Onze camping leent zich uitstekend voor een familie of vrienden uitje. Daarvoor staan ter beschikking twee vierpersoonshuisjes en de pipowagen. De pipowagen in de periode 26 april tot 1 november en de huisjes het gehele jaar. Ook is het uiteraard mogelijk zelf nog een tent en of caravan mee te nemen. Geschikt voor ongeveer maximaal 20 personen.

Een derde vakantiehuis, “Blokhuys” is helemaal nieuw. Het is een huisje met luxe keuken, twee slaapkamers en een ruime badkamer. 

De groepsaccommodatie ligt op slechts enkele kilometers van Wildlands en van Het Veenpark. Bij het Veenpark ( 3 km) is een mooie grote speeltuin, de toegang is gratis.

Bij een groepsarrangement staat tijdens uw verblijf ons mooi cafeetje + terras exclusief voor u ter beschikking. Hier kunt u samen ontbijten, lunchen en samen ’s-avonds verblijven. Voordeel is dat u naast de groepsruimte u (even) terug kunt trekken in uw huisje of pipowagen. We beschikken over een klein speeltuintje, skelters , fietsjes ed voor de kleintjes. Wij zijn flexibel en spelen graag in op uw wensen, er is veel mogelijk. Op basis van uw wensen doen wij u graag een prijsopgave. Neem nu contact op.

huisje terras bedstee kroegje