Gastenboek


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

(77)
1 2 3 4 5 6 7 8
(37) Ine en Louis
maandag 11 augustus 2014 19:03

Wij zijn van de zogenaamde “Grijze Golf”, kamperen al ons gehele leven en hebben in die tijd heel heel veel campings bezocht. Maar zo geweldig als bij Het Heerenhof hebben wij nog nergens aangetroffen. De ontvangst en gastvrijheid van Hugo en Emmi was overweldigend. Hugo kwam zelfs enkele keren vragen of wij het naar onze zin hadden. Ook de sanitaire voorzieningen waren meer dan uitstekend. Het gras op de camping was als een biljartlaken. Van enige wateroverlast tijdens de hevige regenval was absoluut geen sprake. Ook het wekelijkse koffie-uurtje met Hugo en Emmi en de campinggasten viel bij een ieder in de smaak.
n de omgeving kan men heerlijk fietsen en de afstand naar de supermarkt was ongeveer 500 m.. Ook voor een bezoek aan het Veenpark in Barger-Compascuum, de Dierentuin in Emmen, het Industrieel Smalspoor Museum in Erica of het Bargerveen bij Klazinaveen/Erica kunt U hier bivakkeren.
Wandelen in het naastgelegen Oosterbos met de nieuw aangelegde sluis, op 1500 m, in het nieuwe Koning Willem Alexanderkanaal op is een bezoekje waard

Wij kunnen U deze camping van harte aan bevelen.
Ine en Louis


(36) Geja
maandag 4 augustus 2014 23:11

Wat heb ik genoten van het huisje, de natuur en de gastvrijheid van Hugo en Emmi. Prachtig ingerichte huisjes, een mooie camping gelegen in een heel mooi natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en veel vlinders, hagedissen en andere dieren kunt vinden. Voor de natuurliefhebber is deze camping een absolute aanrader!

(35) Bernard en. Elly
dinsdag 29 juli 2014 22:57

Wij zijn weer terug van een weekje fietsen .De fietsvierdaagse Emmen. Wij hadden een super mooie camping en maar 5km van de start geweldig ?Deze camping is een geweldige aanrader voor de fiets vierdaagse of gewoon kamperen.

(34) Jan en Agatha
zaterdag 26 juli 2014 22:39

Prachtige camping waar we een heel gezellige fiets week hebben gehad
Een heel mooie camping met een gastvrije familie waar je je gelijk thuis voelt
Een aanrader

(33) willy en jean v.d.wal
zaterdag 26 juli 2014 21:30

Wij hebben met de fietsvierdaagse in Drente meegedaan en een huisje gehuurd op hetHeerenhof.
Heel mooi lekker schoon en van alle gemakken voorzien.Lekker geslapen inde bedstede.
Een paar heel mooie dagen gehad bij een gastvrije familie

(32) Berry & Ria Schonk
vrijdag 27 juni 2014 20:00

Vandaag terug van een weekje vertoeven in het huisje van camping hetheerenhof. Prima in orde, goede bedden en leuk ingericht.


(31) Max en Rini Jongsma
donderdag 19 juni 2014 20:05

We hebben een heerlijke week gehad op de prachtige camping Het Heerenhof. Vanuit de camping hebben we de Drentse Hondsrug verkend, zowel op de fiets als met de auto. De camping is geweldig, mooie ruime plaatsen en schitterend schoon sanitair. Het initiatief van Hugo en Emmie om zaterdagmorgen met alle gasten een kopje koffie te drinken is erg leuk, je leert de andere gasten kennen en je krijgt nieuwe ideeën voor uitstapjes.

(30) Fam. Smits
dinsdag 10 juni 2014 13:37

Afgelopen dagen incl.Pinksteren hebben wij op deze mini camping Het Heerenhof gestaan. Het is een nieuwe, prachtige en mooie gelegen camping die ook als uitvalbasis zou kunnen dienen voor allerlei activiteiten. Denk aan fiets/wandel vakanties, familieweekenden maar ook gewoon voor de rust. Het ontvangst was heel hartelijk, mooie plaatsen met elektra(10amp) en water. Je merkt wel dat er veel kampeer ervaring achter dit concept zit. Douche/wasplaatsen en de toiletten zijn in aparte ruimtes onder gebracht. Alles is zo schoon en waarnodig zijn er zeep en papieren handdoeken voorhanden. Kortom gewoon een aanrader voor de ouderen onder ons.

(29) John en Phebe Den Helder
maandag 9 juni 2014 22:05

Van donderdag 5 t/m maandag 9 Juni op deze perfecte camping gestaan.
Wat een mooi kleinschalig complex, een hele vriendelijke en warme familie die je persoonlijk welkom heten, en eerst een rondleiding geven.
Qua sanitaire voorzieningen, lijkt het wel of je gewoon thuis bent.
Ook een prima uitval basis om te wandelen en/of te fietsen.
Dit moet je gewoon gezien hebben.

(28) Fam. Fianke
maandag 2 juni 2014 00:19

We hebben een heerlijk weekend gehad op camping het Heerenhof. Mooie nieuwe kleinschalige camping. Alles was netjes verzorgd. Wij waren met de camper, maar we hebben ook een appartement gezien, die zien er ook prachtig uit met de bedstee.
Heel gastvrije en vriendelijke mensen.
Wij voelden ons er direct thuis!
Een aanrader in de buurt is een sloep huren bij sloepverhuur Emmen.