Gastenboek


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

(76)
1 2 3 4 5 6 7 8
(66) Leonie Jakobs
zondag 23 juli 2017 14:29

Op ong 10 min rijden vanaf ons huis ligt deze camping.hadden we dit maar eerder geweten.
Wat een fijne plek.heerlijke grasmat en alles mooi verzorgt.
Douches zijn super fijn en net als de toiletten schoon.
Voor onze kinderen (3-7) waren er vele speelattributen en er werd zelfs nog een zwembad neer gezet.
Niks anders dan lof voor deze camping.
Dichtstbijzijnde supermarkt ligt op loopafstand en.daar tegenover zit een snackbar.

(65) Truus Silvrants
dinsdag 4 juli 2017 10:13

Super mooie camping met zeer goed onderhouden mooie sanitaire voorzieningen.
Mooie wandel en fietsroutes. Fijne omgeving.
Een echte aanrader dus!!


(64) hans zaalmink
maandag 3 juli 2017 13:39

TOP Camping!
We voelden ons zeer welkom. We kregen een erg gastvrije ontvangst en ook tijdens ons verblijf kwam de gastheer nog even een praatje maken en vragen of alles naar wens is. We ervaarden dit als zeer vriendelijk en stelden het persoonlijk contact en de mooie manier van toezicht erg op prijs.
Het mooie sanitair ende mooi ingerichte bar voegden echt wat toe. En wat ons als trekkers met de regen heel blij maakte: de slecht weer ruimte! Een gasfornuis, oven en magnetron, en de mogelijkheid om droog te zitten op een stoel aan een tafel. Geweldig!
En dan ook nog eens zo'n mooie omgeving...
Terug komen? Jazeker!

(63) Nico
woensdag 28 september 2016 20:08

Mooie camping, alles keurig netjes, goede sanitaire voorzieningen, ook voor campers alles aanwezig zoals het hoort. Een topper als camping ook voor camperaars. Een aanrader.

(62) Diana
dinsdag 20 september 2016 18:24

Jaarlijks hebben wij met een grote camperclub voor een weekendje weg gespaard. Dit jaar was ik aan de beurt om alles te regelen. Nou mijn keuze voor deze camping was de allerbeste keuze. Niets was teveel. Alles kon, ontbijt services, lunch, eventueel barbecue of chineesbuffet. Dan mochten we gezellig in een kring staan op de camping. Ik werd van te voren volledig geïnformeerd over de omgeving en wat te doen. Echt geweldig en het was allemaal uitgebreid die lunch en ontbijt. En zeeeer gastvrij en vriendelijke eigenaren. Het ligt twee uur van huis maar wij komen zeker nog terug. En dan stuurt hij ook nog de pet op die mijn man in het restaurant heeft laten liggen. Die is hij op gaan halen en wij hadden er drie van de club die niet konden fietsen en die bracht hij ook nog even overal heen dat is toch geweldig. Heel veel dank voor het meedenken Hugo en je vrouw en dochter ook heel erg bedankt voor de goede zorgen.

(61) Jan en Anke
maandag 1 augustus 2016 23:22

Een heerlijke week gehad op de Heerenhof.
Prachtige ruime plek midden in de natuur en toch alle voorzieningen bij de hand.

Hartelijk dank.

(60) De priester
maandag 11 juli 2016 11:14

Lieve mensen, wij hebben een gezellig weekend bij jullie gehad ondanks de regen op onze aankomstdag maar de zon kwam snel en is niet meer weggegaan. Een heerlijke camping op voor ons nog geen tien minuten afstand. Maar we hadden totaal niet het gevoel zo dichtbij huis te zijn . We hebben fijn onze caravan getest en samen met onze vrienden het heel gezellig gehad. Echt een aanrader om hier te kamperen

(59) Marleen Hake Eilering
zondag 3 juli 2016 20:35

Het Hemelvaartweekend van de fam. Hake - 2016, heb ik (Marleen) georganiseerd op de camping Het Heerenhof bij Hugo - Emmi en Rianne.
Met vele familieleden hebben we lekker achter op de camping gestaan omdat daar ook ruimte was voor een grote tent. Op zaterdag hebben we voor 35 familieleden een B.B.Q. gehouden. Hugo kwam zelf met het idee voor de grote tent omdat het weer een beetje te wensen over liet. We hebben erg genoten, samen met onze familie. Voor de kinderen was er speelgoed en een speeltoestel aanwezig.
Iedereen vond het een prachtige camping met veel en goed onderhouden gras en super netjes nieuw sanitair.
Hugo en Emmi waren erg gastvrij en behulpzaam.
Achter de camping hebben we heerlijk kunnen wandelen naar het Koning Willem Alexander Kanaal met mooie plassen en natuurgebied.

Hartelijk dank, Hugo & Emmi.

Ook namens de familie Hake, de hartelijke groeten van Marleen


(58) Koos Kamst
zaterdag 25 juni 2016 13:03

Wij hebben met Hemelvaart en Pinksteren met plezier op jullie camping gestaan.
Alles was goed verzorgd en netjes.
De bomen en bosjes moeten nog wat groeien om wat meer uit de wind te kunnen staan, maar dat komt wel.
Fijn is dat je op fietsafstand van een supermarkt af zit (ca. 1 km) en ongeveer 4 km van Klazinaveen, waar je prima kunt winkelen.
Wij hebben het naar onze zin gehad.

Met vriendelijke groet, Koos en Ginie Kamst.

(57) Rik & Maaike
maandag 20 juni 2016 10:39

In het lange hemelvaartsweekend hebben we op deze mooie en gezellige camping gestaan. De ligging is perfect. Heerlijk rustig wandelen met de hond in het naastgelegen bos. Lekker fietsen in de omgeving. Het Veenpark en Wildlands op fietsafstand. In één woord geweldig. Het sanitair is schoon en goed onderhouden en verdere faciliteiten zijn uitstekend. Wij hebben ons zeker vermaakt op de camping. Het terugkomen waard!

Dank jullie wel voor de gastvrijheid. We hebben genoten!

Groetjes Rik & Maaike