Gastenboek


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

(76)
1 2 3 4 5 6 7 8
>
(76) Theo & Nel
zondag 8 juli 2018 20:09

Lieve Emmi en Hugo!

Nogmaals willen we jullie van harte bedanken voor de geweldige verzorging die we bij jullie op de camping hebben mogen ervaren tijdens de viering van ons 50-jarig huwelijksfeest met kinderen en kleinkinderen.

Het is niet eenvoudig om een groep van 16 personen (van jong tot oud) in alles tevreden te stellen. Maar het is jullie gelukt! We zijn door jullie in de watten gelegd en hoefden ons nergens zorgen over te maken. Met recht kunnen jullie je "gastvrouw" of "gastheer" noemen. We hebben ons overigens geen "gasten" gevoeld, maar zeer gewaardeerde vrienden! We kunnen ons voorstellen dat zo'n weekend jullie best veel inspanning aan voorbereiding en uitvoering kost. Daarom is het maar goed dat zoiets niet elke week gebeurt. Jullie zijn werkelijk "toppers"! En de camping zelf: ook top!

Met lieve groeten, mede namens kinderen en kleinkinderen.

(75) René
dinsdag 12 juni 2018 00:32

We hebben met plezier op de camping gestaan tijdens Retropop weekend.
Onverwacht een hele nette en verzorgde camping. De eigenaren doen zichtbaar hun best om alles netjes te hebben en de gasten goed verblijf te geven.
Toiletten en was gebouw ziet er luxe uit en als nieuw.
Rustige omgeving met goede recreatie mogelijkheden.


(74) Elvira Corbet
maandag 4 juni 2018 00:59

We hebben met hemelvaart jl op de camping gestaan.
We hebben al op heel veel campings gestaan maar nog nooit op zo'n mooie super schone camping.
Mooie omgeving niet ver van Emmen.
Je kunt er heerlijk wandelen.
We komen zeker terug.
Waarschijnlijk weer met hemelvaart want dan is er een super gezellige markt in het dorp.

Groeten van super tevreden campinggasten.


(73) Rene brunsveld
maandag 14 mei 2018 22:44

Hebben er recent de hemelvaart dagen doorgebracht in onze buscamper .. prachtige camping gelegen ah bos waar we heerlijk met onze hond konden wandelen .. Plaatsen zijn ruim op kort gemaait gras en we werden uiterst vriendelijk ontvangen door de eigenaar en keurig naar onze plek begeleid . Sanitair is in nieuwsraat en van alle gemakken voorzien en brandschoon .. fietsroutes alom in de directe omgeving .. een aanrader en komen er zeker terug ..

(72) Nico
maandag 6 november 2017 12:14

We zijn met een groep campers drie dagen te gast geweest op Het Heerenhof. Hugo en Emmy hebben meegedacht om e.e.a tot een 'feestje' te maken, bedankt! Er is veel te zien en te beleven in de omgeving. Een aanrader.

(71) Gert en Sjaan van Schaik
maandag 25 september 2017 19:48

Mee gedaan met het Drentse fiets4daagse in Emmen.De afstand naar de start was 7 km. vanaf deze geweldige camping.Zeer goede schone sanitair.Zeker voor herhaling vatbaar.Hopelijk tot het volgend jaar met groetjes vanuit Montfoort.

(70) Rick & Alice Smit
maandag 4 september 2017 20:13

Het weekend van 1-3 september 2017 op jullie prachtige ruime kleinschalige camping doorgebracht, om ons 40-jarig huwelijk met familie te herdenken en vieren. Fantastisch verzorgd door Hugo en Emmy met de bbq en de ontbijtservice op zaterdag- en zondagmorgen. Het weer speelde goed mee in het verblijf en de kinderen hebben zich uitstekend met elkaar en op de camping vermaakt. Voor gezinnen een aanrader!

(69) Jan en Wilma Assink
vrijdag 1 september 2017 14:51

Onverwacht op jullie camping terecht gekomen omdat we pech hadden met de camper. Wat een schitterende camping hebben jullie, met prachtige faciliteiten. Je kunt zien dat jullie zelf ook veel gekampeerd hebben, er is overal aan gedacht! Top! We komen zeker of eens terug en zullen anderen vertellen over onze ervaring.

(68) Jos en Maja Zeijlmans
dinsdag 15 augustus 2017 17:06

Emmi en Hugo

We hebben met de familie en vrienden een top weekend gehad.
De verjaardag van jos (60 jaar) was top.
Alles was goed zelfs het eten van slagerVeenhoven was heel goed dus een aanrader voor mensen die iets te vieren hebben.
Nogmaals bedankt voor het heerlijke weekend.

Groetjes Jos en Maja Zeijlmans

(67) H. Oost
zondag 6 augustus 2017 16:23

Het weekend van 29 juli met vrienden gekampeerd op camping Heerenhof. Deze camping is bizonder gastvriendelijk en onze vrienden uit het midden van het land en uit Zuid-holland waren bizonder verrast door de gemoedelijke en gezellige sfeer welke op deze camping heerst. Beslist een aanrader!

>