Prachtige rustige camping en camperplaats nabij Emmen in Drenthe

De camping is weer open met Pasen, 19 april 2019.

Let op! Met Pinksteren is ook Retropop, nu het Hello Festival. Onze camping ligt vlakbij het festival terrein. Reserveer vroegtijdig een plaats op onze camping, of de pipowagen of een huisje.

De  landelijk gelegen camping en camperplaats Emmen, provincie Drenthe, grenzend aan Het Oosterbos in Emmen, heeft 25  zeer ruime plaatsen. 

Wij hebben uitstekende voorzieningen voor de iets oudere kampeerder met caravan of camper en voor gezinnetjes met kleine kinderen tot een jaar of acht. Voor die kinderen hebben we een speeltuintje, trampoline en diverse fietsjes en skelters. Voor de wat oudere kinderen en pubers hebben we geen faciliteiten en vermaak, die kunnen bij ons hun energie niet kwijt en vinden het saai bij ons. Onze camping leent zich niet voor groepen met jeugd, die bij ons willen kamperen om deel te nemen aan jeugdtoernooien in de omgeving, zoals de jeugdwielermeerdaagse, BMX kampioenschappen en voetbaltoernooien. Wij gaan niet voor een volle camping, maar voor een rustig en aangenaam verblijf voor onze gasten.

Onze gasten waarderen ons spiksplinternieuw toiletgebouw met vloerverwarming en thermostaatkranen, geen muntjes of iets dergelijks. Gratis warm water douches en afwassen. Onbeperkt elektra 10 ampère, ruime plaatsen in het groen op ons perfecte grastapijt (dankzij geen plastic in de voortent of onder de luifel). Gratis Wifi op de gehele camping. De gastvrijheid, de rust, de ruimte, superschoon en het comfort zijn onze grote pluspunten. 

Zie voor de plattegrond van de camping het kopje foto’s.

We hebben geen seizoenplaatsen. Uiteraard is het mogelijk een voor- midden of naseizoen plaats te boeken. Voor periodes langer dan 3 weken geldt een gereduceerde prijs. Voor een prijsopgave kunt u ons mailen.

De camping is bijzonder geschikt als camperplaats voor een bezoek aan Emmen zoals Wildlands, Veenpark, Retropop, Hello Festival en Bargerveen.

Op de camping is een camperservicepunt en de campers kunnen eventueel op een verhard deel staan. Campers zijn van harte welkom. Wij bieden camperaars een mooie veilige comfortabele plaats. zie ook de beoordelingen op www.campercontact.nl
“Zeer gastvrije ontvangst, geen afgebakende plaatsen, super mooie grasvelden om te staan, 10 ampere stroom, wifi gratis, super schone wc’s en douches gratis. Mooie fiets- en wandelpaden, met andere woorden een Super Plaats om te staan. Wij komen hier zeker terug, een 10.”

De camping cq camperplaats ligt gunstig ten opzichte van Wildlands in Emmen, Het Veenpark Barger-Compascuum en Bargerveen. Emmen. Alles binnen en straal van 7 km.

Vlakbij de camping is een bushalte.

Bij het Veenpark afstand 3 km, ligt een mooie grote speeltuin, de toegang is gratis.

Het sanitair

Het geheel nieuwe, moderne sanitair gebouw is voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Het dames en heren deel zijn gescheiden, elk met 2 ruime douches en 2 wastafels. In een aparte ruimte bevinden zich 4 toiletten.