Prachtige rustige camping en camperplaats nabij Emmen in Drenthe

Plattegrond Het Heerenhof Emmen

Plattegrond Het Heerenhof

De camping is nog open tot en met de herfstvakantie (30 oktober 2018).

De  landelijk gelegen camping en camperplaats Emmen, provincie Drenthe, grenzend aan Het Oosterbos in Emmen, heeft 30  zeer ruime plaatsen. 

Onze gasten waarderen ons spiksplinternieuw toiletgebouw met vloerverwarming en thermostaatkranen, geen muntjes of iets dergelijks. Gratis warm water douches en afwassen. Onbeperkt elektra 10 ampère, ruime plaatsen in het groen op ons perfecte grastapijt (dankzij geen plastic in de voortent of onder de luifel). Gratis Wifi op de gehele camping. De gastvrijheid, de rust, de ruimte, superschoon en het comfort zijn onze grote pluspunten. Wij hebben uitstekende voorzieningen voor de iets oudere kampeerder met caravan of camper en voor gezinnetjes met kleine kinderen tot een jaar of acht. Voor die kinderen hebben we een speeltuintje, trampoline en diverse fietsjes en skelters. Voor de wat oudere kinderen en pubers hebben we geen faciliteiten en vermaak, die kunnen bij ons hun energie niet kwijt en vinden het saai bij ons.

De camping is bijzonder geschikt als camperplaats voor een bezoek aan Emmen zoals Wildlands, Veenpark en Bargerveen. Op de camping is een camperservicepunt en de campers kunnen eventueel op een verhard deel staan. Campers zijn van harte welkom. Wij bieden camperaars een mooie veilige comfortabele plaats. zie ook de beoordelingen op www.campercontact.nl
“Zeer gastvrije ontvangst, geen afgebakende plaatsen, super mooie grasvelden om te staan, 10 ampere stroom, wifi gratis, super schone wc’s en douches gratis. Mooie fiets- en wandelpaden, met andere woorden een Super Plaats om te staan. Wij komen hier zeker terug, een 10.”

De camping cq camperplaats ligt gunstig ten opzichte van Wildlands in Emmen, Het Veenpark Barger-Compascuum, Bargerveen en de Meerdijk in Emmen. Alles binnen en straal van 7 km.

Vlakbij de camping is een bushalte.

Bij het Veenpark afstand 3 km, ligt een mooie grote speeltuin, de toegang is gratis.

Het sanitair

Het geheel nieuwe, moderne sanitair gebouw is voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Het dames en heren deel zijn gescheiden, elk met 2 ruime douches en 2 wastafels. In een aparte ruimte bevinden zich 4 toiletten.