Camping - Camping Het Heerenhof - Drenthe

Camping en Campers

De landelijk gelegen camping en camperplaats Emmen, provincie Drenthe, grenzend aan Het Oosterbos in Emmen, heeft 25 zeer ruime plaatsen.

Voorzieningen

Wij hebben uitstekende voorzieningen voor de iets oudere kampeerder met caravan of camper en voor gezinnetjes met kleine kinderen tot een jaar of twaalf. Voor die kinderen hebben we een speeltuintje, trampoline en diverse fietsjes en skelters. Voor de wat oudere kinderen en pubers hebben we geen faciliteiten en vermaak, die kunnen bij ons hun energie niet kwijt en vinden het saai bij ons. Onze camping leent zich niet voor groepen met jeugd, die bij ons willen kamperen om deel te nemen aan jeugdtoernooien in de omgeving, zoals de jeugdwielermeerdaagse, BMX kampioenschappen en voetbaltoernooien. Wij gaan niet voor een volle camping, maar voor een rustig en aangenaam verblijf voor onze gasten.

Familie/vrienden weekend

Bij dit arrangement staat tijdens uw verblijf ons mooi cafeetje + terras ter beschikking. Wij kunnen bijvoorbeeld een ontbijt, lunch, BBQ of buffet voor u verzorgen.

We beschikken over een speeltuintje, skelters , fietsjes ed voor de kleintjes. Wij zijn flexibel en spelen graag in op uw wensen, er is veel mogelijk. Op basis van uw wensen doen wij u graag een prijsopgave. 

 

Plattegrond

Camperplaatsen

De camping is bijzonder geschikt als camperplaats voor een bezoek aan Emmen zoals Wildlands, Veenpark, Hello Festival en Bargerveen.

Op de camping is een camperservicepunt en de campers kunnen eventueel op een verhard deel staan. Campers zijn van harte welkom. Wij bieden camperaars een mooie veilige comfortabele plaats. zie ook de beoordelingen op
>> www.campercontact.nl

“Zeer gastvrije ontvangst, geen afgebakende plaatsen, super mooie grasvelden om te staan, 10 ampere stroom, wifi gratis, super schone wc’s en douches gratis. Mooie fiets- en wandelpaden, met andere woorden een Super Plaats om te staan. Wij komen hier zeker terug, een 10.”

Omgeving

De camping cq camperplaats ligt gunstig ten opzichte van Wildlands in Emmen, Het Veenpark Barger-Compascuum en Bargerveen. Emmen. Alles binnen en straal van 7 km. Vlakbij de camping is een bushalte. Op 3 km afstand van de camping ligt het Veenpark met o.a. een mooie grote speeltuin. De toegang tot de speeltuin is gratis.

Op 500 m van de camping bevindt zich een COOP Supermarkt en een hele goede cafetaria.

Het sanitair

Onze gasten waarderen ons spiksplinternieuw toiletgebouw met vloerverwarming en thermostaatkranen, geen muntjes of iets dergelijks. Het dames en heren deel zijn gescheiden, elk met 2 ruime douches en 2 wastafels. In een aparte ruimte bevinden zich 4 toiletten. Gratis warm water douches en afwassen. Onbeperkt elektra 10 ampère, ruime plaatsen in het groen op ons perfecte grastapijt (dankzij geen plastic in de voortent of onder de luifel). Gratis Wifi op de gehele camping. De gastvrijheid, de rust, de ruimte, superschoon en het comfort zijn onze grote pluspunten.

Seizoensplaatsen

We hebben geen seizoenplaatsen. Uiteraard is het mogelijk een voor- midden of naseizoen plaats te boeken. Voor periodes langer dan 3 weken geldt een gereduceerde prijs. Voor een prijsopgave kunt u ons mailen.

 

 

Over Het Heerenhof

Een leuke gezellige en rustige camping in Nieuw-Dordrecht/ Gemeente Emmen, Drenthe. We hebben diverse accomodaties. Er is genoeg te doen in de omgeving zoals Emmen en Klazienaveen. In Emmen zijn de wekelijkse vlindermarkten. Uitstapjes naar het Veenpark, Bargerveen en Duitsland zijn een aanrader. >> Lees meer.

Adres

Herenstreek 130
7885 AV Nieuw-Dordrecht
Tel: 0591-764042
E-mail: info@hetheerenhof.nl

>> Algemene Voorwaarden
>> Huisregels
>> Privacy Verklaring

Search