Camping Emmen - Camping Het Heerenhof - Drenthe

Camping in gemeente Emmen

Kamperen zoals kamperen is bedoeld.  Vrijheid, blijheid.

Reserveren is mogelijk , echter u betaalt geen reserveringskosten, geen aanbetaling en geen annuleringskosten. Bij vertrek rekent u alleen het aantal nachten af dat u daadwerkelijk aanwezig bent geweest.

Onze camping bevindt zich in de gemeente Emmen, provincie Drenthe. De landelijk gelegen camping en camperplaats grenzen aan Het Oosterbos en is dichtbij Wildlands Emmen. Onze camping heeft 25 zeer ruime plaatsen.

Voorzieningen

Wij hebben uitstekende voorzieningen voor de iets oudere kampeerder met caravan of camper en voor gezinnen met kleine kinderen tot een jaar of twaalf. Voor die kinderen hebben we een speeltuintje, diverse fietsjes en ander speelgoed.

Voor de wat oudere kinderen en pubers hebben we geen faciliteiten en vermaak, die kunnen bij ons hun energie niet kwijt en vinden het saai bij ons. Onze camping leent zich niet voor groepen met jeugd, die bij ons willen kamperen om deel te nemen aan jeugdtoernooien in de omgeving, zoals de jeugdwieler meerdaagse, BMX kampioenschappen en voetbaltoernooien.

Wij gaan niet voor een volle camping, maar voor een rustig en aangenaam verblijf voor onze gasten.

Voor informatie over fietsverhuur en eetgelegenheden in de buurt zie pagina Tarieven/Faciliteiten.

Wat onze gasten zeggen

Diana

Jaarlijks hebben wij met een grote camperclub voor een weekendje weg gespaard. Dit jaar was ik aan de beurt om alles te regelen. Nou mijn keuze voor deze camping in gemeente Emmen was de allerbeste keuze. Niets was teveel. Alles kon, ontbijt services, lunch, eventueel barbecue of chineesbuffet. Dan mochten we gezellig in een kring staan op de camping. Ik werd van te voren volledig geïnformeerd over de omgeving en wat te doen. Echt geweldig en het was allemaal uitgebreid die lunch en ontbijt. En zeeeer gastvrij en vriendelijke eigenaren. Het ligt twee uur van huis maar wij komen zeker nog terug. En dan stuurt hij ook nog de pet op die mijn man in het restaurant heeft laten liggen. Die is hij op gaan halen en wij hadden er drie van de club die niet konden fietsen en die bracht hij ook nog even overal heen dat is toch geweldig. Heel veel dank voor het meedenken Hugo en je vrouw en dochter ook heel erg bedankt voor de goede zorgen.

Plattegrond

Camperplaatsen

De camping is bijzonder geschikt als camperplaats voor een bezoek aan Emmen zoals Wildlands, Veenpark, Hello Festival en Bargerveen.

Op de camping is een camperservicepunt en de campers kunnen eventueel op een verhard deel staan. Campers zijn van harte welkom. Wij bieden camperaars een mooie veilige comfortabele plaats. zie ook de beoordelingen op
>> www.campercontact.nl

“Zeer gastvrije ontvangst, geen afgebakende plaatsen, super mooie grasvelden om te staan, 10 ampere stroom, wifi gratis, super schone wc’s en douches gratis. Mooie fiets- en wandelpaden, met andere woorden een Super Plaats om te staan. Wij komen hier zeker terug, een 10.”

Omgeving

De camping cq camperplaats ligt gunstig ten opzichte van Wildlands in Emmen, Het Veenpark Barger-Compascuum en Bargerveen. Emmen. Alles binnen en straal van 7 km. Vlakbij de camping is een bushalte. Op 3 km afstand van de camping ligt het Veenpark met o.a. een mooie grote speeltuin. De toegang tot de speeltuin is gratis.

Op 500 m van de camping bevindt zich een COOP Supermarkt en een hele goede cafetaria.

Het sanitair

Onze gasten waarderen ons spiksplinternieuw toiletgebouw met vloerverwarming en thermostaatkranen, geen muntjes of iets dergelijks. Het dames en heren deel zijn gescheiden, elk met 2 ruime douches en 2 wastafels. In een aparte ruimte bevinden zich 4 toiletten. Gratis warm water voor douchen en afwassen.

Het terrein

Wij hebben mooie ruime plaatsen aan de groensingels. U staat op ons perfect grastapijt. Daar zijn wij trots op! We gunnen alle gasten zo'n mooie plek, ook de gasten die na u komen. Daarom is elke vorm van bodembedekking in de voortent en/of onder de luifel niet toegestaan. Achterop de camping hebben wij twee grote grascirkels helemaal tussen het groen. Daar hebben wij plaats voor tenten, trekkerstentjes en vouwwagens.

Alleen voor het neerzetten en weghalen van de caravan mag u met de auto het veld betreden. Uw auto kan veilig en in het zicht worden geparkeerd aan de zijkant van ons terrein.

U heeft beschikking over onbeperkt elektra van 10 ampère en gratis Wifi op de gehele camping.

De gastvrijheid, de rust, de ruimte, ons brandschoon sanitair, ons mooie terrein en het comfort zijn onze grote pluspunten.

 

 

Over Het Heerenhof

Een leuke gezellige en rustige camping in Nieuw-Dordrecht/ Gemeente Emmen, Drenthe. We hebben diverse accomodaties. Er is genoeg te doen in de omgeving zoals Emmen en Klazienaveen. In Emmen zijn de wekelijkse vlindermarkten. Uitstapjes naar het Veenpark, Bargerveen en Duitsland zijn een aanrader. >> Lees meer.

Adres

Herenstreek 130
7885 AV Nieuw-Dordrecht
Tel: 0591-764042
E-mail: info@hetheerenhof.nl 

>> Algemene Voorwaarden
>> Huisregels
>> Privacy Verklaring

Search